середу, 10 лютого 2016 р.

День безпеки Інтернету



Починаючи з 2004 року, у вівторок другого тижня лютого місяця світова спільнота відзначає Все­світній день безпечного Інтернету, який був запроваджений за ініціативи некомерційних організацій European School Net та Insafe (Європейська мережа безпечного Інтернету).
Саме завдяки Інтернет-мережі ми маємо можливість отримувати освіту,  планувати відпочинок, грати в ігри, завантажувати музику та фільми, купувати товари,  заводити друзів. Але, на жаль, окрім корисної, Інтернет-мережа несе в собі і негативну, часто — не перевірену інформацію, яка може загрожувати життєдіяльності дітей. Із кожним роком все більше українських дітей користується Інтернетом у повсякденному житті. У зв’язку із цим виникає проблема забезпечення безпеки дітей. А хто їм може в цьому допомогти, якщо не батьки й педагоги?
До цього дня в нашій бібліотеці пройшла зустріч, присвячена знайомству з правилами безпечного користування Інтернетом, під час якої діти переглянули електронну презентацію «Безпечний Інтернет». Під час зустрічі бібліотекар ознайомила дітей з списком безпечних Інтернет сайтів для дітей.
     Як зорієнтуватися у великому обсязі різноманітної інформації,  яких правил Інтернет-безпеки потрібно дотримуватись? На всі ці запитання отримали відповіді учасники зустрічі.






Немає коментарів:

Дописати коментар