четвер, 23 квітня 2015 р.

Земля - наш спільний дім


22 квітня відзначається Всесвітній день Землі – свято любові та турботи про наш спільний дім. Земля – це наша з вами спільна оселя. Тут ми народжуємося, тут живемо. Ми з вами земляни, бо живемо на Землі. Цього дня люди нашої планети особливо глибоко розмірковують над її долею.
У День Землі в різних країнах за традицією звучить Дзвін Миру, закликаючи людей Землі відчути всепланетну спільність і докласти зусиль для захисту миру на планеті та збереження краси нашого спільного дому. Дзвін Миру – символ спокою, мирного життя та дружби, вічного братерства й солідарності народів. І в той же час – це заклик до дії в ім’я збереження миру й життя на Землі, збереження Людини і Культури.
З цієї нагоди в нашій бібліотеці була проведена екологічна бесіда « Земля наш спільний дім», метою цього заходу було донести дітям уявлення про живу та неживу природу, узагальнити уявлення дітей про те, що Земля – наш спільний дім, де все живе; рослини, тварини, люди – мають право на життя.  Бесіда супроводжувалася переглядом відеофільму
« Земля – колиска людства».
 Діти з цікавістю ознайомились з інформацією про те, що Земля має свій пропор та символ дня Землі.






 

Немає коментарів:

Дописати коментар