понеділок, 27 серпня 2018 р.

Рідна держава, ми діти твої


День Незалежності нашої держави – це свято всіх її громадян.
Щасливі ми, що народилися і живемо в такій чудовій, багатій, мальовничій землі, у нашій славній Україні. Тут жили наші прадіди, діди, тут живуть наші батьки, тут корінь роду українського, що сягає давнини. Де б ми не були, скрізь відчуваємо поклик рідної землі, хвилюємось аж до сліз, зачувши слово рідне.
22 серпня до Шотівської сільської бібліотеки завітали на свято  вихованці дитячого садка « Сонечко», мами ,бабусі вихованців.
 Для гостей бібліотеки бібліотекарем було проведено коротенький екскурс в історію свята з переглядом музичної відео презентації про нашу Україну та її традиції. Діти та дорослі приймали участь у вікторині « Чим славиться Україна».
Малюки дитячого  садочка із задоволенням розповідали вірші про нашу неньку Україну та виконали запальний танець « Дружба».
Діти задоволені та сповнені почуттям патріотизму вітали свою Батьківщину зі святом.
По закінченню свята дітей пригостили солодощами.
23 серпня на майданчику біля сільського будинку культури  села Шотівка відбувся святковий концерт « Україна від А до Я».
Перед початком святкового концерту жителів громади  з нагоди свята  привітала староста села Бабенко Ольга Володимирівна. Вручила подяки та маленькі подарунки за сумлінну працю, підтримку благоустрою в селі Шотівка Сухорук Володимиру та Сухорук Олександру.
Святкова програма  об’єднала всіх мешканців села , як маленьких так і дорослих.  Патріотична вікторина «Держава та її символи» з конкурсними питаннями про державні символи виявила самих ерудованих гостей свята, яким було вручено пам’ятні подарунки.
Далі було вітання гостей піснею від учасників аматорського колективу будинку культури.
Кульмінацією свята був виступ вокально – інструментального гурту
« Інтонація».


















Немає коментарів:

Дописати коментар