пʼятницю, 23 лютого 2018 р.

Вінок памьяті Олеся Гончара



3 квітня 2018 року ми будемо святкувати 100 річчя  від дня народження великого українського письменника Олеся Гончара. З цієї нагоди Херсонська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Олеся Гончара у рамках відзначення ювілею великого українського письменника організувала акцію – Велику літературну естафету “Гончар крокує Херсонщиною”, яка стартує з 20 лютого по 31 березня поточного року.
Шотівська сільська бібліотека також долучилася до цієї акції. Бібліотека в межах регіональної кампанії провела  акцію « Мандруємо творами Олеся Гончара».  Під час акції жителі села на своїх робочих місцях та на вулиці мали змогу згадати хто такий Олесь Гончар. Бібліотекар намагалася нагадати мешканцям села про життєвий та творчий шлях нашого славетного земляка, зазирнути  у цікаві сторінки його біографії.
В фой'є Будинку культури влаштували виставку – портрет « Вінок пам’яті Олеся Гончара», на якій представлені твори великого письменника.
Про творчий шлях видатного українського письменника, про його громадську діяльність, про його закоханість у смагляву Таврію та про зв'язки з Херсонщиною користувачі дізналися з матеріалів книжково-ілюстративної виставки „Людина світлої душі ”. Тут  були представлені видання творів автора,та література про нього яка є в бібліотеці.







Немає коментарів:

Дописати коментар