четвер, 15 лютого 2018 р.

День святого Валентина



Любові всі віки покірні, і ця істина не вимагає доказів. І якщо ми думаємо, що це свято тільки для дорослих, то ми дуже помиляємось ! Перші почуття любові часто відвідують серця наших малюків ще у дитячому садочку і дітки теж повинні якось про це сказати.
Тим не менш, нам незвично чути про святкування Дня Валентина в дитячому садку. Однак, навіть діти з дитячого садка знають про те, що таке любов, і багато хто з них навіть самі відчували ці почуття. 
В день святого Валентина бібліотекар та вихователь Василенко С.В. розповіли дітям про свято закоханих. Дітлахи з великим задоленням розповідали про любов до мами, тата, бабусь, дідусів. Хлопчики і дівчатка вирізали і прикрашали сердечка з кольорового паперу, використовуючи заздалегідь підготовлені вихователем матеріали. Святкування Дня Святого Валентина викликає у дітей позитивні емоції, дозволяє подолати скромність і відчути себе дорослими.





Для користувачів різновікової категорії було представлено виставку -  вітання
« Медова щемливість любові », де були представлені матеріали про історію свята. Бібліотекар спільно з директором будинку культури провели цікаві конкурси та ознайомили присутніх на святі , як святкують день святого Валентина в інших країнах. 






Немає коментарів:

Дописати коментар