вівторок, 26 квітня 2016 р.


26 квітня 2016р. в Шотівській сільській бібліотеці відбулася
година -  реквієм «Стежками Чорнобильського лиха» з нагоди 30-х роковин трагедії на Чорнобильській атомній станції, мета якого згадати про героїв, що в перші часи аварії ціною власного життя врятували нас від загрози атомного смерчу, вшанувати ліквідаторів наслідків на ЧАЕС.
На захід були запрошені учні школи та керівники підзвітних організацій. Бібліотекар розповіла присутнім   про Чорнобильську трагедію та її наслідки до сьогодення . До уваги дітей був представлений документальний фільм
« Чорнобиль: від мирного атому до катастрофи», де діти ознайомилися з жахливими  подіями катастрофи  та її наслідків. Для більш детального ознайомлення з трагічними подіями на Чорнобилі, учням презентували  виставку «Чорнобиль. Біль і пам’ять вічні», на якій розміщені документальні і художні твори, які висвітлюють важливі питання стосунків людини з мирним атомом і жахливі наслідки аварії.






 

1 коментар:

  1. Олена, извините что этот комментарий не по теме Вашей публикации. Я ищу однокурсника Петра Керекешу. Он когда-то жил в Шотовке. Если знаете его и его контакты пожайлуста дайте мне знать. Спасибо!!!

    ВідповістиВидалити