середу, 3 червня 2015 р.

Прощавай садок дитячий

Випускний бал у дитячому садку — це завжди важлива подія, яка стає невід’ємною частиною життя дошкільнят та їхніх батьків. Дітям доводиться розлучатися з хорошими друзями та добрими й улюбленими вихователями. Та це не день для смутку, а велика подія, бо випуск — це маленька сходинка до нового життя. І тому випускне свято завжди особливе.
 2 червня в Шотівському дитячому садку « Сонечко» відбувся випускний бал для вихованців садка.
Цього дня гостей вечора зустрів святково вбраний майданчик біля дитячого садка. Скрізь можна було побачити безліч квітів та повітряних кульок. А найголовніше — випускники, які з нетерпінням чекали на початок свята.
 І от вихователь Супрун Л.О. оголошує  про початок випускного вечора та запрошує своїх вихованців. За декілька секунд усі вони, святково вбрані, з’явилися перед глядачами. І всі батьки, без винятку, підійшли до вибору святкового одягу з натхненням. Хлопчики в елегантних  костюмах з краватками чи метеликами, а випускниці, мов маленькі моделі, у вечірніх сукнях та із зачісками
Цього вечора діти згадували роки, які вони провели в дитячому садочку, і мріяли про шкільне життя.
 Звучало багато пісень про садочок та майбутні перші шкільні роки. Досить хвилюючим та оригінальним був танок дівчаток, які ще залишаються в дитячому садку.
Зрештою, батьки випускників подякували вихователям та зазначили, що пройшли дні, наповнені цікавими подорожами у світ непізнаного, нерозгаданого та дивовижного, які допомагали їхнім дітям кожного дня, крок за кроком, пізнавати навколишній світ і себе самого в ньому. Цього дня діти, урочисті та схвильовані, прощаються з дитячим садком та зовсім скоро стануть школярами.
 Наприкінці випускного вечора завідуюча дитячим садком вручила майбутнім школярам їхні перші в житті дипломи та солодощі. На завершення свята дошкільнята із різнокольоровими кульками в руках під звуки пісні « Прощавай садок дитячий» відпустили кульки в небо з надією, що все задумане здійсниться…








Немає коментарів:

Дописати коментар