середу, 23 січня 2019 р.


З 19 січня 2019 року в Шотівській бібліотеці відкрита тематична виставка «Соборність – єдність і сила держави» (До дня Соборності України)».
Виставка привертає увагу відвідувачів бібліотеки та пропонує замислитись над історією нашої країни, сьогоденням та майбутнім українського народу. Матеріали, представлені на виставці, акцентують увагу на історичних фактах, що передували злуці, на об’єднавчому русі, який наприкінці 1918- початку 1919 року охопив майже всю Україну.
Учні середнього шкільного віку, а також користувачі похилого віку та молодь мали також змогу знайомилися з викладкою, яку представлено в бібліотеці . Протягом дня на екрані демонструються документальні фільми до цієї урочистої дати.
Для вихованців дитячого садка проведено коротенький екскурс в історію на тему «Єдина навіки країна». Бібліотекар розповіла про свято Соборності України, закріпила знання дітей про гетьманів України, про те, що в якому б куточку країни ми не мешкали, якою б мовою не спілкувалися, наші серця об’єднані любов’ю до України.













Немає коментарів:

Дописати коментар