вівторок, 30 жовтня 2018 р.


Напередодні Дня визволення України від нацистських загарбників для  учнів було проведено історичну хвилину  «Україна в полум’ї війни».
Цей день відзначається 28 жовтня, в день остаточного вигнання військ нацистської Німеччини та її союзників за межі сучасної території України, згідно Указу Президента України «Про день визволення України від фашистських загарбників» з метою вшанування героїчного подвигу і жертовності українського народу у Другій світовій війні.
Бібліотекар розповіла про основні історичні події війни, найжахливішої трагедії людства, яка забрала мільйони людських життів, про героїчну мужність українського народу, який  відстояв честь і незалежність Батьківщини. Діти мали змогу переглянути відеофільм День Перемоги.
Також бібліотекар  презентувала присутнім книжково-фотографічну  виставку «Шляхами визволення», на якій представлена література  та фото присвячені Другій світовій війні.
Також діти з неабиякою цікавістю ознайомилися з фото наших учасників війни, яких уже немає в живих.
Проведений захід дав змогу підростаючому поколінню  поринути  у ті часи та події, які ми не маємо права забувати, заради  процвітання України та її мирного майбутнього!







Немає коментарів:

Дописати коментар